EMME 17 Natural Form 150 ml.

EMME 17 Natural Form er en ideel støtte til at pleje og tilføre glans til dit krøllede og naturlige hår uden at tynge det. Vores unikke sammensætning af appelsinekstrakt og ris protein giver beskyttelse til dit hår hele dagen lang.
89,50  DKK
På lager
Reference:
1767

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

EMME 17 Natural Form er den perfekte støtte til at pleje og give glans til dit krøllede og naturlige hår uden at tynge det. Med en unik kombination af appelsin ekstrakt og ris protein beskytter 17 Naturlige Form din hårstrå hele dagen lang.

Tallet 17 i vores navn repræsenterer den tørre jord og symboliserer, hvordan vores produkt forsyner dine naturlige krøller med den nødvendige fugt, samtidig med at det tilbyder beskyttelse og en skinnende glans. Ligesom appelsinens naturlige friskhed, arbejder vores 17 Naturlige Form aktivt for at forbedre dit hår og give det en naturlig skønhed.

For at opnå det bedste resultat, skal du blot påføre 17 Naturlige Form på dit håndklædetørre hår og lade det lufttørre for at få adskilte krøller. For en ekstra fortryllende effekt, kan du bruge en diffuser til at skabe naturlige og bløde former. Gentag påføringen de næste dage for at bekræfte den ønskede form.

Vi er stolte af at præsentere Emedicotto 17 Natural Form, som vil hjælpe dig med at få det smukkeste og mest velplejede hår med et let og naturligt look. Forkæl dit hår med den kærlige opmærksomhed, det fortjener, og oplev den forbløffende effekt af vores 17 Naturlige Form. 

Aqua (water), propylene glycol, gerydrogenated sterch hydrolysae. Ethonydiglycol, hydroxyethylcellulose, coceth-7, PPG-1-PES- lauryi glycol ether, PVP. Partum IFragrance)], xanthan gum imidazolidiny1 urea, PEG-40 hydrated castor oil, hydralizate ride protein, tetrasodium EDTA, hexyl cinnamal, magnesia nitrate, citrus aurantium amara flower extract [citrus aurantiun amara (bitter orange) flower extract], line. alool, lime, buthy/lphenyl methy/propional, magnesium chloronica, methyichloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.