PURE Hydrating ATTITUDE - Mask 200 ml.

PURE Deep ATTITUDE Hydrating mask er udviklet til det tørre og lange hår der trænger til masser af fugt.
Produkt er baseret på naturlige ingredienser som er meget fugtgivende og glatter håret. Det indeholder shea smør som er meget fugtgivende for hår og hovedbund. Det holder håret fugtet og øger blødhed.


Pure Deep ATTITUDE Hydrating mask har en lækre cremet tekstur og og dufter dejligt af fersken. Produkt er godkendt til grønne saloner og til Curly girl metoden. Produktet er 100% vegansk. 
 

134,50  DKK
På lager
Reference:
T00268

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Oplev intens fugtpleje til dit tørre og lange hår med PURE Deep Hydrating Mask. Denne unikke formel er skabt specielt til at imødekomme behovene hos håret, der trænger til rigeligt med fugt. Vores produkt er nøje sammensat af naturlige ingredienser, der ikke kun er yderst fugtgivende, men også efterlader håret silkeblødt. Shea smør, en nøgleingrediens i vores hårmaske, er kendt for sin dybe fugtgivende virkning på både hår og hovedbund, og det holder håret fugtigt og øger samtidig blødheden.

PURE Deep Hydrating Mask har en lækker, cremet tekstur og en fortryllende fersken duft. Vores produkt er ikke blot skabt med omtanke for dit hår, men det er også godkendt til brug i grønne saloner og følger principperne for Curly Girl-metoden. Desuden er den 100% vegansk.

 

Fordele ved PURE Deep Hydrating Mask

  • Ikke testet på dyr

  • Ingen brug af allergene parfumer

  • 100% Veganske

  • Gluten Fri

  • Ingen SLS/SLES

  • Godkendt til Grøn Frisør/Positiv listen

  • Bruger genanvendelig plastik flasker

     

Sådan bruger du PURE Deep Hydrating Mask

For at opnå den optimale effekt anbefales det at lade masken virke i håret i 3-5 minutter. For en komplet fugtpleje anbefaler vi efterfølgende at anvende PURE Hydrating Conditioner. Giv dit hår den kærlighed, det fortjener, med vores dybdevirkende hårmaske.

Aqua (Water), Cetearyl AlcoholCetrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Salvia officinalis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Sodium PCA, Sodium Lactate, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sclerotium Gum Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Polyquaternium-10, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-20, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Disodium EDTA.

 

pH:4