PURE Hydrating ATTITUDE - Shampoo 1000 ml.

PURE Hydrating ATTITUDE shampoo er til ekstra tørt og kruset hår der trænger til en masse fugt. Denne shampoo er et lækkert hårplejeprodukt, som er udviklet til dig med tørt, meget tørt eller livløst hår. Denne shampoo er til hår som desperat trænger til fugt. 

199,00  DKK
På lager
Reference:
T00262

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

PURE Hydrating ATTITUDE Shampoo er baseret på naturlige og miljøvenlige ingredienser, der arbejder sammen for at tilføre fugt til håret. Denne shampoo fungerer også som en udglattende og blødgørende agent.

PURE Hydrating ATTITUDE Shampoo indeholder enzymer fra Aloe Vera, som er meget fugtgivende og hjælper med at reparere døde hudceller på hovedbunden. Som resultat vil du have en sund og velplejet hovedbund uden at den udtørrer. Shampooen indeholder også guargummi og sheanødder, som tilfører rig næring til håret.

Shampooen efterlader dit hår med en behagelig følelse og en glansfuld fremtoning, og fjerner bekymringer om tørt og kedeligt hår.

Fordele ved PURE Hydrating ATTITUDE Shampoo:

  • Vegansk og naturlig formel
  • Skummer godt uden at udtørre
  • Sikrer velnæret hår og en sund hovedbund
  • Giver naturligt volumen for mere livligt hår
  • Fri for SLS/SLES
  • Indeholder ikke allergifremkaldende parfumer eller parabener

Sådan bruger du PURE Hydrating ATTITUDE Shampoo:

Vask dit hår og massér shampooen grundigt ind i hovedbunden. Skyl grundigt.

Vi anbefaler at følge op med PURE Hydrating ATTITUDE Conditioner og PURE Deep Hydrating ATTITUDE Mask for de bedste resultater.

 

Er godkendt til grøn salon og til Curly girl metoden. Produkt er 100% vegansk. 

 

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Betaine, Glycerin, Polyquaternium-7, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Saccharide Isomerate, Panthenol, Parfum (Fragrance), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tetrasodium EDTA. 

 

pH:5