PURE Mother to be ATTITUDE - Conditioner 500 ml.

Pure Mother to Be conditioner er en eksklusiv balsam, der omhyggeligt er udviklet med fokus på at give dig og din baby en bekymringsfri graviditet uden risiko for allergiske reaktioner. Med en beriget blanding af Aloe Vera, Panthenol og Glycerin, giver vi dig en skånsom og naturlig pleje, der er fri for silikoner, sulfater og parfume. Denne unikke sammensætning er velegnet til kommende mødre og alle, der søger den reneste tilgang til hårpleje.

Pure Mother to Be Conditioner er ikke blot en balsam, men en komplet oplevelse af renhed og skånsom pleje. Den er i overensstemmelse med Curly Girl-metoden og er godkendt til brug inden for denne populære hårplejetilgang.

For optimal effekt anbefales det at lade produktet virke i håret i en periode på 1 til 3 minutter. Med denne conditioner kan du føle dig tryg ved at vælge en hårplejeløsning, der er ren, skånsom og berigende – både for dit hår og din sindstilstand.

99,50  DKK
På lager
Reference:
T00205

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

At blive mor er den største og smukkeste ting en kvinde kan opleve. Helt fra starten ønsker du at tage dig af dit ufødte barn, og sørge for at din baby og dig selv ikke påvirkes af dårlige kemikalier.

Vi har skabt et komplet plejeprogram til dig og dit kommende barn baseret på de reneste ingredienser. Ved kun at bruge naturlige ingredienser og ingen skadelige erstatninger, får du det bedste til din baby og dig selv.

Vi har valgt kun at bruge gode ingredienser og har samtidig fjernet alle dårlige konserveringsmidler som parabener, negative sulfater, parfume og farver. Vi har erstattet disse med mere naturlige ingredienser, som mandelolie, olivenolie og Shea nøddesmør. Ved at gøre dette, har vi mindsket dine bekymringer og sikret det bedste resultat for din baby, dit hår og din krop, uden at du skal bekymre dig om allergener eller uønskede ingredienser.

Aqua (Water),Cetearyl Alcohol,Cetrimonium Chloride,Glycerin,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Polyamino Sugar Condensate,Saccharide Isomerate,Panthenol,Tocopheryl Acetate,Lecithin,Tocopherol,Ascorbyl Palmitate,Sclerotium Gum,Decyl Oleate,Guar hydroxypropyltrimonium chloride,Polyquaternium-10,Behentrimonium Chloride,Ceteareth-20,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Citric Acid,Disodium EDTA