PURE Mother to be ATTITUDE - Shampoo 1000 ml.

PURE Mother To Be Shampoo, 1000 ml

En ekstra skånsom shampoo til mor og barn. Denne milde shampoo er baseret på de reneste og bedste ingredienser, så hele familen kan føle sig trygge og vide præcis, hvad der puttes på kroppen.

199,00  DKK
På lager
Reference:
T00202

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

PURE Mother To Be ATTITUDE Shampoo, 500 ml er udviklet med 100% naturlige og skånsomme ingredienser, hvilket gør den så mild, at den kan anvendes på et nyfødt barn. 

Shampooen fungerer som en all-over shampoo der kan anvendes både i hår og på krop. PURE Mother To Be Shampoo er baseret på øko-certificeret olivenoile i kombination med andre naturlige aktive ingredienser som Aloe Vera, som giver hele kroppen- og håret en ren og lækker følelse efter brug. Denne shampoo hjælper desuden også med at reparere spaltede spidser. Shampooen kan bruges til alle hud- og hårtyper. 

 

Fordele

  • Indeholder kun naturlige ingredienser 
  • Fri for parabener, parfume, farvestoffer, sulfater og silikone
  • Multifunktionel anvendelse 
  • Mild nok til en følsom babyhud
  • Vegansk og Cruelty Free

 

Anvendelse 

anvend shampooen når du er i bad, eller bader sin baby. Massér blidt shampooen ind i dit hår og på huden for en grundig og mild rensning. Da shampooen ikke indeholder sulfater, skummer den ikke. Shampooen kan anvendes, når du er gravid, eller efter fødslen på dig selv og baby. 

Vi anbefaler at du bruger PURE Mother To Be Conditioner for at opnå den bedste effekt.

Aqua (Water),Cocamidopropyl Betaine,Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,CocoBetaine,Glycerin,Polyquaternium-7,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Saccharide Isomerate,Panthenol,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Sodium Cocoyl Isethionate,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Sodium Chloride,Ethylhexylglycerin,Phenoxyethanol,Benzoic Acid,Dehydroacetic Acid,Tetrasodium EDTA

 

pH:5