TAKUMI - HAIIRO 55TL40 Scissor - Venstre

TAKUMI HAIIRO 55TL40

Venstrehånds saks
Skulptersaks 40 tænder
Størelse 5,5"
4 Stjernet

En fantastisk god skulpter saks til den venstrehåndet frisør. Lavet af SUS440 cobolt stål med en rockwell hårdhed på 59-60.
 Justeringsskruen er lavet med flad teknologi, så den ikke "autojusterer" sig selv, når man tager saksen op og ned af sin klippetaske. saksen har 40 tænder, der gør den rigtig god til udtynding også i fint hår og velegnet til at fjerne små "hak" i en klipning.

Til alle TAKUMI sakse medfølger en pæn æske, der indeholder 2 ekstra fingerringe, justeringsværktøj, en renseklud og den patenterede TAKUMI oliepen.

1.699,00  DKK
På lager
Reference:
KH020094

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Takumi er Japansk og betyder rent håndværk, høj faglighed, og en sublim kunst art. Takumi saksene er 100% håndlavede af et team af højt uddannede smedemestre, og gennemgår en ekstrem kvalitets kontrol. Hver saks bliver nøje gennemgået og kontrolleret fra start, fra det rå metal, til det endelige resultat: En TAKUMI, saks af højeste kvalitet, funktion og med en lang levetid. Håndlavede Takumi sakse fås i en række unikke designs med ergonomisk greb og finger stilling. Takumi specielt uddannede smedemestre arbejder kun med det bedste Japanske stål med Rockwell tal mellem 59 – 62. Der lægges stor fokus på det rene smedearbejde. Den endelige slibning og polering proces, som kun udføres af de mest erfarne eksperter, er grundlaget for den høje kvalitet. Resultatet: Saksene er fantastisk skarpe, slidstærke og klippevinklen gør at friktionen er minimal og giver derved et rent klip og en optimal arbejdsfunktion. Takumis skrue system er specielt udviklet til hver enkelt sakse type, de er nemme at justere, og med den rette indstilling betyder det, alt efter hårets struktur, et rent klip med en uovertruffen præcision. Takumi saksene opfylder selv den mest krævende, kreative og tekniske frisørs krav om ydeevne i dagligdagen