TAKUMI - MIDORI 60 Scissor

TAKUMI MIDORI 60

Størelse 6,0"
5 Stjernet
Kugleleje

Takumi Midori saksen er i den absolut højeste klasse, når det kommer til kvalitet. Det japanske SUS 440-C stål er hærdet gentagene gange, hvilket gør at man kan slibe denne saks 3-4 gange før den giver op. Dene r lavet med flad skrue teknik og et intigreret kugleleje, som gør at saksen går fantastisk, ikke vrides og klipper perfekt. Alle Takumi sakse er lavet med convex teknikken, som gør at den klipper knivskarpt og ikke skubber håret. Rigtig god til at slice og klippe herrer med!

Til alle TAKUMI sakse medfølger en pæn æske, der indeholder 2 ekstra fingerringe, justeringsværktøj, en renseklud og den patenterede TAKUMI oliepen.

2.398,00  DKK
På lager
Reference:
KH020312

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Takumi er Japansk og betyder rent håndværk, høj faglighed, og en sublim kunst art. Takumi saksene er 100% håndlavede af et team af højt uddannede smedemestre, og gennemgår en ekstrem kvalitets kontrol. Hver saks bliver nøje gennemgået og kontrolleret fra start, fra det rå metal, til det endelige resultat: En TAKUMI, saks af højeste kvalitet, funktion og med en lang levetid. Håndlavede Takumi sakse fås i en række unikke designs med ergonomisk greb og finger stilling. Takumi specielt uddannede smedemestre arbejder kun med det bedste Japanske stål med Rockwell tal mellem 59 – 62. Der lægges stor fokus på det rene smedearbejde. Den endelige slibning og polering proces, som kun udføres af de mest erfarne eksperter, er grundlaget for den høje kvalitet. Resultatet: Saksene er fantastisk skarpe, slidstærke og klippevinklen gør at friktionen er minimal og giver derved et rent klip og en optimal arbejdsfunktion. Takumis skrue system er specielt udviklet til hver enkelt sakse type, de er nemme at justere, og med den rette indstilling betyder det, alt efter hårets struktur, et rent klip med en uovertruffen præcision. Takumi saksene opfylder selv den mest krævende, kreative og tekniske frisørs krav om ydeevne i dagligdagen