TAKUMI - SHIRO 60 Scissor

TAKUMI - SHIRO 60 Scissor


Størelse 6,0"
4 stjernet

En ergonomisk rigtig prisvenlig saks i den billigere ende. Lavet af SUS440 cobolt stål med en rockwell hårdhed på 59-60.
 Justeringsskruen er lavet med flad teknologi, så den ikke "autojusterer" sig selv, når man tager saksen op og ned af sin klippetaske.
En kvalitets herre saks, hvor du får væsentlig mere for pengene en hvad man betaler.

1.298,00  DKK
På lager
Reference:
KH006167

Bestil inden kl 12:00 og vi sender din pakke i dag

Takumi er Japansk og betyder rent håndværk, høj faglighed, og en sublim kunst art. Takumi saksene er 100% håndlavede af et team af højt uddannede smedemestre, og gennemgår en ekstrem kvalitets kontrol. Hver saks bliver nøje gennemgået og kontrolleret fra start, fra det rå metal, til det endelige resultat: En TAKUMI, saks af højeste kvalitet, funktion og med en lang levetid. Håndlavede Takumi sakse fås i en række unikke designs med ergonomisk greb og finger stilling. Takumi specielt uddannede smedemestre arbejder kun med det bedste Japanske stål med Rockwell tal mellem 59 – 62. Der lægges stor fokus på det rene smedearbejde. Den endelige slibning og polering proces, som kun udføres af de mest erfarne eksperter, er grundlaget for den høje kvalitet. Resultatet: Saksene er fantastisk skarpe, slidstærke og klippevinklen gør at friktionen er minimal og giver derved et rent klip og en optimal arbejdsfunktion. Takumis skrue system er specielt udviklet til hver enkelt sakse type, de er nemme at justere, og med den rette indstilling betyder det, alt efter hårets struktur, et rent klip med en uovertruffen præcision. Takumi saksene opfylder selv den mest krævende, kreative og tekniske frisørs krav om ydeevne i dagligdagen